Общи условия
НАМАЛЕНИЕТО НА Classic World e валидно до 31.01.2020 г. включително И ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА НА СКЛАД!


ПРОМОЦИЯТА НА ДРУГИТЕ АРТИКУЛИ ПРЕЗ януари 2020 Г. Е АКТИВНА ОТ 01.01.2020 Г. ДО 31.01.2020 Г. ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ АРТИКУЛИ С НАМАЛЕНА ЦЕНА!

Доставка и плащане

ДОСТАВКА ЗА ГР. СОФИЯ И ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА:
тя е на стойност 3.00 лв. за поръчки над 15.00 лв.
При поръчка на стойност над 50.00лв - доставката е безплатна.
Цената на доставката се добавя допълнително към стойността на поръчаните артикули във Вашата поръчка, само ако те са на обща стойност под 50 лв. или са с намалена цена! Това се прави допълнително, по горе описаните правила, при обработка на поръчката от наша страна.

Безплатната доставка и обявените по-горе цени НЕ СЕ ПРИЛАГАТ НА АРТИКУЛИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ИЛИ В ПРОМОЦИЯ, също и за поръчки под 15.00 лв. Ако поръчката и на стойност под 15 лв., доставката е по стандартните цени на куриерската фирма, с която ще бъде доставена.

Безплатната доставка и обявените по-горе цени не важат за обемни артикули за градината, люлки, велосипеди, обемни детски играчки, детски мебели за стаята и други.

Безплатната доставка за гр. София и за страната се извършва от куриер до адрес или до офис.

При безплатната доставка не се дължат никакви допълнителни такси, освен цената на поръчаните продукти.

За информация относно стандартни цени и време за доставка, моля посетете сайта на фирмата:
http://www.rapido.bg/

Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни.

Ако направите поръчката си след 13,00 ч. в последния работен ден на седмицата, то тя ще бъде обработена в първия работен ден на следващата седмица.

Всички стоки, закупени от сайта на www.groznotopate.com, се изпращат с куриерски фирми. За всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската фирма. С подписването на разписката за приемане на стоката Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към www.groznotopate.com

ДОСТАВКИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ
Извършваме доставки извън рамките на България, като за всяка поръчка се предлага индивидуална цена на доставка и срок на изпълнение. Доставката се извършва, ако няма ограничения за вноса на дадената стока в страната на получаване.

Най-често пратките се изпращат чрез Български пощи, а заплащането на стоките е предварително по банков път.

Изпратете ни списък с желаните от вас продукти и техния брой по имейл: groznotopate_sales@abv.bg или като поръчка. Ние ще изчислим цената на доставка и срока за изпълнение, и ще ви уведомим по имейл или телефон. След това вие ще решите дали да потвърдите поръчката или да я откажете.

Електронен магазин www.groznotopate.com си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер, или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

ПЛАЩАНЕ
Цените в електронният магазин са в български лева, за 1 брой.
Цените са с начислен ДДС.
Към тях не се добавят никакви допълнителни такси и разноски, освен тези за доставката.

Крайната цена на поръчката се сформира от обявената цена на продуктите и таксата за доставка след завършване на поръчката, освен ако не е отбелязано друго в описанието на продукта.
Крайната цена се потвърждава и чрез телефонен разговор или писмо, както и потвърждението на наличностите и на цялата поръчка.
МОЛЯ, ПРОВЕРЯВАЙТЕ EMAIL АДРЕСЪТ, КОЙТО СТЕ ПОСОЧИЛИ ПРИ СЪЗДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА!

Плащането се извършва чрез Паричен пощенски превод към куриерската фирма, доставяща поръчката и единствено по банков път - директно към Албега тойс ЕООД, предварително, преди извършване на доставката.
Плащане чрез Паричен пощенски превод - при получаване на стоката от куриера, заплащате на самия куриер стойността на поръчката. При доставка куриерът ще Ви предаде и ордер от името на куриерската фирма /документ за заплатената сума/, който замества касовия бон и изпълнява изцяло неговите функции. Към Албега Тойс ЕООД това също се счита за банков превод. Моля, пазете този платежен документ за Паричен пощенски запис. Той е Вашата гаранция за направено плащане, при връщане на стоката и т.н.

Ако изберете да заплатите по банков път, поръчката Ви ще бъде изпратена, след като сумата бъде получена в нашата банкова сметка. Моля свържете се нас, за подробности относно извършване на плащането по банков път. В този случай Вие не заплащате нищо при получаване на поръчката си!

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА И РЕКЛАМАЦИЯ

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до четиринадесет работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;
3. отбив от цената;

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 14 работни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени без да дължи обещетение, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
(В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1.5 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки).
При използване на безплатна доставка и връщане на стоката, без последваща замяна с друга стока, то се дължи куриерската такса по цени на куриерската фирма и в двете посоки.
При отказ за получаване на стоката, поради отказ от покупка, клиента заплаща куриерската услуга и в двете посоки. При желание за замяна или рекламация, важат по-горе посочените условия.
С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към „Албега Тойс“ ЕООД са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД).

ПРОМОЦИИ

Всички стандартни промоции обявени в сайта са валидни за срок от 1 /една/ седмица и/или до изчерпване на количествата, също така и до обявения срок в самата обява за стока (ако имата обявен срок на промоцията). Сроковете и условията се обявяват в този раздел - най-отгоре на текста и/или като Банер на заглавната страница.
Албега Тойс ЕООД си запазва правото да откаже поръчка, при изчерпана наличност от обявената промоция.

"Топ продукт" е продуктът, на който акцентираме.

"Най-ново" е последният и най-нов артикул, който Ви предлагаме в онлайн магазинът.

КОНТАКТИ
Интернет магазинът е отворен 24 часа, 365 дни в годината, за направа на поръчки през него.

За проверка статуса на поръчка, уточняване на поръчка и доставка и за всякакви други въпроси, относно магазина, можете да се свържете с нас от понеделник до петък, от 10.00 ч. до 17.00 ч, на следните телефони:
Тел: +359 895 464 226 - Вивател
Тел: +359 885 13 34 31 - Мтел

Административен адрес и данни на фирмата:
Албега Тойс ЕООД
гр. Ямбол, ул. "Димитър Благоев", бл. 11, вх.Б
Управител: Никола Кожухаров
BG204426864

Страница във Фейсбук:

http://www.facebook.com/pages/Грозното-пате-онлайн-магазин-за-детски-играчки

За поръчки, заплащане и доставка и всякакви въпроси, относно предлаганите артикули:
email: groznotopate_sales@abv.bg
Моля, не отговаряйте на автоматичния имейл, който получавате след направена поръчка. При нужда, свържете се с нас на посочените телефони и/или на groznotopate_sales@abv.bg

Банкова сметка:
Моля, свържете се с нас при желание за плащане по банков път. Фирмата работи с Банка ДСК.

Артикулите изложени в онлайн магазинът, се продават единствено през онлайн платформата www.groznotopate.com
Фирмата не разполага с физически магазин или шоурум, от където могат да бъдат получени стоките.

Моля, ако не сте съгласни с посочените условия или те не Ви удовлетворяват, не използвайте Онлайн платформата "Грозното пате".

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

В случай, че желаете да се откажете от поръчка, то може да го направите до 14 дена след получаване и. За да я върнете, поръчаните артикули трябва да са в оригиналните си опаковки, с оригиналните си аксесоари, етикети и окомплектовка. Стоката не трябва да е ползвана, прана, гладена и със следи от употреба. Начините, по които може да се откажете от поръчка са два:

1. Като ни пишете на имейл groznotopate_sales@abv.bg и заявите ясно и точно, че желаете да се откажете от поръчката си. Важно е да напишете дали желаете да Ви бъде възстановена сумата от стойността на артикулите или желаете да замените за други на същата или по-висока стойност. Ако желаете да Ви възстановим парите, трябва да ни предоставите банкова сметка и титуляр по сметката.

2. Като изтеглите и попълните СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ при ONLINE покупки, който трябва да съдържа следните реквизити:

До ...........................

/името на търговеца, сайт/

................................................................................

/адрес/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

.......................................................... /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

Поръчка №...................

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/................... ................................../Дата/ /Подпис на потребителя/След като изпратите имейл или формуляра, ние ще Ви дадем подробни инструкции за връщане на стоката, като това ще стане изцяло за Ваша сметка с куриер по Ваш избор. Пратката трябва да е придружена с издадения от куриерската фирма документ за плащане или документ за пощенски паричен превод от куриерите в оригинал. В случай, че сте изгубили документа за пощенски паричен превод, можем единствено да Ви предложим замяна.

Когато получим пратката, ние ще проверим окомплектоваността и, документацията и ще се свържем с Вас. В случай, че всичко е наред и сте избрали връщане на пари, то те ще Ви бъдат възстановени в 14-дневния законов срок по банков път, на посочената от вас банкова сметка.